Zoekmachine marketing

Beter gevonden worden op het internet met zoekmachine marketing van Jebede

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Met behulp van zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat uw website zo duidelijk mogelijk is ingericht voor zoekmachines. We zorgen er daarbij voor dat uw website zo populair mogelijk wordt op het internet, waardoor deze een hogere waarde krijgt toegekend van zoekmachines.

Door deze verbeteringen is een aanzienlijke verhoging in positie in zoekmachines te merken. Een hogere positie is gerelateerd aan meer bezoekers en dus meer potentiële klanten.

Het voordeel van zoekmachine optimalisatie is dat het slechts de kosten voor het optimaliseren met zich meebrengt. Verder hoeft u niet per klik te betalen.Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren zorgen wij ervoor dat u bekend wordt in zoekmachines als Google op speciaal geëtaleerde plekken (Google Adwords). U betaalt hiervoor meestal een bedrag per klik.

Het voordeel is dat u specifiek zoekwoorden in kunt stellen waar u op gevonden kan worden. Een schoonheidssalon uit Utrecht zal er baat bij hebben om te adverteren op termen als 'schoonheidssalon Utrecht', omdat uit deze specifieke zoekterm af te leiden valt dat mensen hierin geïnteresserd zijn. De mensen die op zo'n specifieke term zoeken zullen eerder geneigd zijn een aankoop te doen. Een ander voordeel is dat een campagne voor zoekmachine adverteren op korte termijn te sturen is.Bent u overtuigd? Of wilt u meer informatie?

Waarom Jebede?

Kwalitatieve websites, vele tevreden klanten gingen u voor, alles is mogelijk, duidelijk en transparant!