Over Jebede

Wie en wat is Jebede? Geschiedenis en technieken

Jebede is een creatief internetbureau dat complete websites, webwinkels en grafische oplossingen als drukwerk en logo’s levert. Ook kunnen wij u helpen bij het ontwikkelen van webapplicaties. Maar ook van marketing zijn we niet vies.

Jebede is in januari 2010 opgericht, maar de totale ervaring reikt van ver voor deze tijd. Onze opdrachtgevers zijn altijd positief over onze werkwijze, ervaring en betrouwbaarheid.

Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. In mooie technische termen: PHP5, HTML5, CSS3, jQuery en Magento.

Voor een indruk van van het werk van Jebede, verwijzen wij u graag door naar het portfolio en uiteraard kunt u voor verdere vragen of een offerte bij ons terecht.

Wie zit er achter Jebede?

Ik ben Jelle Bekirovic, eigenaar van Jebede en geboren tijdens de opkomst van het internettijdperk, waardoor ik mij sinds mijn kinderjaren al bezig houd met websites. Deze passie combineer ik dan ook met een professionele inzet.

Wie nog meer?

Omdat Jebede verder geen vaste medewerkers heeft, klinkt het misschien raar dat er soms in de wij-vorm geschreven wordt. Desalniettemin werkt Jebede regelmatig samen met freelance partners voor ondersteuning bij grotere projecten.

Waarom Jebede?

Kwalitatieve websites, vele tevreden klanten gingen u voor, alles is mogelijk, duidelijk en transparant!

Bent u overtuigd? Of wilt u meer informatie?