Diensten

Ons scala aan diensten, van simpele website tot complexe webwinkel

Website design

Website design

Webdesign is het creëeren van een website die afgestemd wordt op het zo goed mogelijk bereiken van uw online doelen. Een doel kan bijvoorbeeld zijn: een offerte aanvragen, contact opnemen of een product bestellen.

Meer over: Webdesign

Webwinkel bouwen

Webwinkel bouwen

Jebede is daarnaast ook gespecialiseerd in het bouwen van een complete webwinkel en levert daarbij alle hedendaagse oplossingen die komen kijken bij een webshop. Voorbeelden hiervan zijn voorraadsystemen en betaalmethodes als iDeal en PayPal.

Meer over: Webwinkel bouwen


Webhosting

Webhosting

Een website wordt altijd opgeslagen op een virtuele plek op het internet. Deze locatie wordt ook wel 'webhosting' genoemd. Zelf leveren wij kant en klare webhosting pakketten, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Eventueel kunnen wij u ook begeleiden in het proces voor het kiezen van een goede webhosting partner. Dit is vooral bij webwinkels erg belangrijk.

Meer over: Webhosting

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing

Als uw website in de lucht is, hoeft het ontwikkelproces daarmee niet afgelopen te zijn. U wilt namelijk ook resultaat: bezoekers en klanten. Belangrijke verkeersbronnen op het internet zijn zoekmachines. Met de expertise van Jebede kunnen wij ervoor zorgen dat uw website zo hoog mogelijk in zoekmachines komt.

Meer over: Zoekmachine optimalisatie


CMS

CMS

Een CMS is een systeem waarmee u een website kunt beheren zonder technische kennis. Met zo'n systeem beheert u uw website zonder tussenkomst van ons, waardoor u niet iedere keer dat u iets wijzigt een bedrag hoeft te betalen. Een CMS spaart dus tijd en geld.

Meer over: CMS


Werkwijze

Een goede website begint bij een duidelijke briefing. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al uw wensen te vernemen om deze te verwerken in de website. Aan de hand van de wensen maken wij een ontwerp. Als dit naar behoren is, wordt er een website geprogrammeerd en gebouwd en wordt er (indien dit inbegrepen is bij de opdracht) content ingevoerd.

Als dit alles gedaan is, is het resultaat een mooie en duidelijke website. Daarmee hoeft de opdracht nog niet af te zijn. We kunnen namelijk ook de webmarketing voor u verrichten, zodat potentiële klanten u weten te vinden.

Werkwijze

Waarom Jebede?

Kwalitatieve websites, vele tevreden klanten gingen u voor, alles is mogelijk, duidelijk en transparant!

Bent u overtuigd? Of wilt u meer informatie?